Loft in Leiden

Een verrassende, warme, speelse, prachtige en persoonlijke loft die perfect past bij de bewoners.

Het verzoek van de bewoners van deze speciale loft was om van dit huis één geheel te maken. Vrede, eenheid, warme, ingetogen kleuren, behoud van het eigen karakter en uiterlijk waren de uitgangspunten voor het prachtige gebouw.

INSPIRATIE

Vanwege het prachtige licht en de open ramen heeft Superworks ervoor gekozen om de kleuren heel licht te houden. Om het geheel niet te kil te maken, kozen we voor warme en natuurlijke materialen, zoals hout, rijke stoffen, een koel vloerkleed en verschillende speciale accessoires zoals de wollen “stenen”. Dit creëert een rustige en warme sfeer.

We hebben 4 verschillende tinten gebruikt uit de Flexa Pure collectie met subtiele verschillen. De kleuren die worden gebruikt voor de gietvloer, de muren en het houtwerk lijken bijvoorbeeld erg op elkaar, maar de kleine verschillen zorgen ervoor dat het geheel niet eentonig wordt.

De bewoners wilden in de woonkamer kunnen genieten van elk uitzicht dat de kamer te bieden heeft. Daarom kozen we voor de ‘Domino’ hoekbank van Montis. Zo kunnen ze hun huis en het uitzicht vanuit elke hoek bewonderen.

We werkten ook samen met de bewoners en een studio-eigenaar om te kijken waar hun kunst het beste te zien zou zijn. Op deze manier hebben we elk kunstwerk een mooie plek kunnen geven waar het de aandacht krijgt die het verdient.

ONZE KLANTEN

GET IN
TOUCH

Adres

Schelpenkade 26
2313 ZV Leiden

Neem contact op met

06 – 250 260 99
jet@superworks.nl

Socials

© 2023 superworks. Alle rechten voorbehouden.