Skip to content

Een verrassend, warm, speels, heerlijk en persoonlijk loft dat perfect bij de bewoners past.

De vraag, van de bewoners van dit bijzondere loft, was om van dit huis één geheel te maken. Rust, eenheid, warme ingetogen kleuren, behoud van het eigen karakter én uitstraling waren de uitgangspunten voor het prachtige pand.

Inspiratie

Door de mooie lichtval en open raampartijen heeft Superworks ervoor gekozen de kleuren heel licht te houden. Om te voorkomen dat het geheel hierdoor te kil zou zijn, hebben we ervoor gekozen om gebruik te maken van warme en natuurlijke materialen, zoals hout, rijke stoffen, een stoer kleed en diverse bijzondere accessoires zoals de wollen ‘’stenen”. Hierdoor ontstaat er een rustige en warme sfeer.

Uit de Flexa Pure collectie hebben we 4 verschillende tinten gebruikt met subtiele verschillen. Zo lijken de kleuren die gebruikt zijn voor de gietvloer, de wanden en het houtwerk erg op elkaar, maar de kleine verschillen maken dat het geheel niet eentonig wordt.

De bewoners wilden in de woonkamer kunnen genieten van elk uitzicht dat de kamer te bieden heeft. We hebben daarom gekozen voor de ‘Domino’ hoekbank van Montis. Zo kunnen ze vanuit elke hoek hun huis en het uitzicht bewonderen.

Ook hebben we samen met de bewoners en een atelierhoudster gekeken waar hun kunst het best tot hun recht komt. Zo hebben we elke kunststuk een mooie plek kunnen geven waar het de aandacht krijgt die het verdient.

Back To Top