skip to Main Content

Deze prachtige uitgebouwde jaren 30 woning is een modern woonhuis geworden wat toch zijn oude karakter niet heeft verloren.

De klant wilde graag hun woning moderniseren, naar aanleiding van een uitbouw van de bestaande woning richting de tuin. De wens was om een grote zit/leefruimte te creëren waarbij de bestaande keuken gehandhaafd moest blijven. Daarnaast wilden zij een aparte chill/televisie ruimte voor de kinderen creëren.

Ook de bovenwoning werd opnieuw ingedeeld. De ouders ‘verhuisden’ naar zolder waar een badkamer werd gerealiseerd en de kinderen kregen ieder een nieuwe kamer waarbij ze zelf graag inspraak wilde hebben in kleur en materiaal. Zij leverden daar foto’s en moodboards voor aan.

De vraag was om mee te denken over het kleurgebruik, de materialen, een voorstel te doen voor de meubels en een verlichtingsplan te maken.

N.a.v. een 2D indeling schets is er een keuze gemaakt voor de juiste indeling en meubels.

Inspiratie

Het uitgangspunt waren de mooie zwarte stalen schuifdeuren naar de tuin. Om het zwart van het staal goed tot zijn recht te laten komen is er gekozen voor zwarte design verlichting door het gehele huis.

De mooie pasta gietvloer in de kleur slib werd het uitgangspunt van de rest van het kleurenpalet in de woonkamer. Er is gebruikt gemaakt van natuurlijke materialen en een rustig kleurenpalet die met accenten in kussens en accessoires op elk moment aangepast kan worden.

Bijzonder

Deze prachtige uitgebouwde jaren 30 woning is een modern woonhuis geworden wat toch zijn oude karakter niet heeft verloren.

Back To Top