Skip to content

De materialen en de kleuren vormen een mooi geheel in dit prachtige volledig verbouwde pand.

Van verzorgingshuis naar woonhuis

Van een verzorgingshuis een droomhuis maken? Een bijzondere vraag die ons is gesteld en hebben weten te realiseren.

Samen met de aannemer hebben we een plan gemaakt voor het bijzondere pand. Uit dit plan kwam een groot familiehuis naar voren met een aparte geschakelde woning.

De wensen kwamen bij iedereen overeen. Ruime slaapkamers, een tv kamer, een grote woonkeuken, een apart kantoor, een ruime woonkamer en een aparte eetkamer. Samen met de klant, het technisch tekenbureau, de aannemer en een team professionals hebben we dit project in een aantal maanden weten te realiseren. Dit leverde een prachtig eindresultaat op

Inspiratie

Het glas in lood was de inspiratiebron voor de kleuren die we gingen gebruiken in het huis. Veel van de kleuren hebben we terug laten komen op de muren. De wens was dan ook een huis met kleur. Dit is goed terug te zien in het ontwerp. In het huis is gekozen voor stoere en deels oude bouwmaterialen. Zo hebben we prachtige kasten gemaakt van oude paneeldeuren voor in de slaapkamer en woonkeuken.

Bijzonder

Het voormalig verzorgingshuis, met een behoorlijk aantal kamers, is omgetoverd tot een heerlijk luxe woonhuis waar met plezier gewoond wordt.

Back To Top