skip to Main Content

Een woonhuis omgetoverd tot eigentijdste salon waar de klant zich bij binnenkomst direct thuis zal voelen.

Voor dit project is een voormalige woonhuis volledig verbouwd tot schoonheidssalon. De schoonheidssalon bestaat nu uit twee aparte salons en een winkelruimte. Superworks heeft de indelingsschetsen en moodboards gemaakt waarna de aannemer aan de slag gegaan. De wens was om er een eigentijdse salon van te maken die rust en warmte zou uitstralen.

Inspiratie

We wilden meer licht in het pand en een eigentijdse uitstraling. We hebben gekozen om te werken met een stoere van glas en staal gemaakte deur. Deze deur is de inspiratie geworden voor de rest van de materialen en de zwarte accenten in het interieur. Het staal van de glazen deur vormt een contrast met alle wittinten in de rest van de salon. Voor de vloer is gekozen voor een visgraat pvc in een mooie vergrijsde houtkleur. In de salons hebben we op de vloer mosaïc tegels gelegd en alle wanden voorzien van een luxe, rijk behang in diverse kleuren. De stellingkast is op maat gemaakt en ook hier vormen staal en hout het uitgangspunt.

Back To Top