Skip to content

Door combinaties van natuurlijke materialen en het toepassen van een warm kleed en een zachte kleur bank, hebben we een warme sfeer weten te creëren in deze villa.

Vraag/opdracht

Bij deze villa aan het water hebben we meegedacht over de kleuren, de meubels, de verlichting en de aankleding van het hele huis.

Inspiratie

Weer is de omgeving een inspirerende factor geweest voor de inrichting en de aankleding van het huis. Het prachtige schubben behang wat we hebben gebruikt in de keuken, is zowel qua kleur als structuur het uitgangspunt geworden van het gebruik van materiaal en kleur in de rest van het huis. Daarnaast speelde de locatie ook mee in het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen. Het water en de natuur is overal in de villa terug te vinden. Door het hele huis is de kleur van eikenhout toegepast. De eiken kleur is doorgevoerd bij de meubels en bij vaste elementen in de badkamer, trap en keuken. Ook hebben we de op maat gemaakte kast, het behang en de raambekleding doorgevoerd in dezelfde kleurstelling.

Een prachtig huis met karakter is het eindresultaat.

Bijzonder maatwerk

In samenwerking met meubelmaker Martin Teffer hebben we een aantal unieke items laten ontwikkelen. Zo is er een prachtige vakkenkast ontworpen speciaal voor het huis. Ook is er is er een geweldige inloopkast, een garderobe, een hoofdboard en een consoletafel op maat gemaakt voor deze mooie villa aan het water.

Back To Top