PENTHOUSE IN LEIDEN

Dit prachtige nieuw gebouwde penthouse is een modern huis geworden met karakteristieke elementen.

De klant wilde zijn huis moderniseren door een uitbreiding van het bestaande huis naar de tuin toe. De wens was om een grote zit/woonruimte te creëren met behoud van de bestaande keuken. Ze wilden ook een aparte chill/televisieruimte voor de kinderen creëren.

De bovenwoning werd ook gereorganiseerd. De ouders ‘verhuisden’ naar de zolder waar een badkamer werd gebouwd en de kinderen kregen elk een nieuwe kamer waar ze zelf kleur en materiaal mochten kiezen. Hiervoor leverden ze foto’s en moodboards.

De vraag was om na te denken over het kleurgebruik, de materialen, een voorstel te doen voor het meubilair en een lichtplan te maken.

Op basis van een 2D-lay-outschets werd een keuze gemaakt voor de juiste indeling en meubilair.

INSPIRATIE

Het uitgangspunt waren de prachtige zwarte stalen schuifdeuren naar de tuin. Om het zwart van het staal goed tot zijn recht te laten komen, is in het hele huis gekozen voor zwarte designverlichting.

De prachtige gietvloer in de kleur sludge werd het uitgangspunt voor de rest van het kleurenpalet in de woonkamer. Er zijn natuurlijke materialen en een rustig kleurenpalet gebruikt, dat op elk moment kan worden aangepast met accenten in kussens en accessoires.

Speciaal

Dit prachtige uitgebouwde huis uit 1930 is een modern huis geworden dat zijn oude karakter niet heeft verloren.

ONZE KLANTEN

GET IN
TOUCH

Adres

Schelpenkade 26
2313 ZV Leiden

Neem contact op met

06 – 250 260 99
jet@superworks.nl

Socials

© 2023 superworks. Alle rechten voorbehouden.