Van verpleeghuis tot
woonhuis

De materialen en kleuren vormen een mooi geheel in dit prachtige, volledig gerenoveerde gebouw.

Van verpleeghuis naar verzorgingshuis

Wil je van een verpleeghuis een droomhuis maken? Een speciale vraag die ons werd gesteld en die we wisten te realiseren.

Samen met de aannemer maakten we een plan voor het speciale gebouw. Dit plan resulteerde in een groot gezinshuis met een apart rijtjeshuis.

De wensen van iedereen kwamen overeen. Ruime slaapkamers, een tv-kamer, een grote woonkeuken, een apart kantoor, een ruime woonkamer en een aparte eetkamer. Samen met de klant, het technisch tekenbureau, de aannemer en een team van professionals hebben we dit project in een aantal maanden weten te realiseren. Dit leverde een prachtig eindresultaat op

Inspiratie

Het glas-in-lood was de inspiratie voor de kleuren die we in het huis hebben gebruikt. We hebben veel van de kleuren weerspiegeld op de muren. De wens was een huis met kleur. Dit wordt duidelijk weerspiegeld in het ontwerp. Het huis heeft gekozen voor stevige en deels oude bouwmaterialen. We hebben prachtige kasten gemaakt van oude paneeldeuren voor de slaapkamer en de woonkeuken.

Speciaal

Het voormalige verzorgingstehuis, met een aanzienlijk aantal kamers, is omgetoverd tot een heerlijk luxe huis waar mensen met plezier wonen.

ONZE KLANTEN

GET IN
TOUCH

Adres

Schelpenkade 26
2313 ZV Leiden

Neem contact op met

06 – 250 260 99
jet@superworks.nl

Socials

© 2023 superworks. Alle rechten voorbehouden.