Villa aan het water

Door natuurlijke materialen te combineren en een warm vloerkleed en een zacht gekleurde bank te gebruiken, hebben we een warme sfeer gecreëerd in deze villa.

Vraag/opdracht

Voor deze villa aan het water hebben we nagedacht over de kleuren, meubels, verlichting en decoratie van het hele huis.

INSPIRATIE

Opnieuw is de omgeving een inspirerende factor geweest voor het ontwerp en de inrichting van het huis. Het prachtige schubbehang dat we in de keuken hebben gebruikt, is het uitgangspunt geworden voor het materiaal- en kleurgebruik in de rest van het huis, zowel qua kleur als structuur. Daarnaast speelde de locatie ook een rol bij het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen. Het water en de natuur zijn overal in de villa te vinden. De kleur van eikenhout is door het hele huis gebruikt. De eiken kleur is toegepast op de meubels en vaste elementen in de badkamer, trap en keuken. We hebben ook de op maat gemaakte kast, het behang en de raambekleding in hetzelfde kleurenschema gemaakt.

Een prachtig huis met karakter is het eindresultaat.

Speciaal maatwerk

In samenwerking met meubelmaker Martin Teffer hebben we een aantal unieke items laten ontwikkelen. Er is bijvoorbeeld een prachtige kast speciaal voor het huis ontworpen. Er is ook een grote inloopkast, een kledingkast, een hoofdeinde en een consoletafel op maat gemaakt voor deze prachtige villa aan het water.

ONZE KLANTEN

GET IN
TOUCH

Adres

Schelpenkade 26
2313 ZV Leiden

Neem contact op met

06 – 250 260 99
jet@superworks.nl

Socials

© 2023 superworks. Alle rechten voorbehouden.